marți, 28 mai 2013

Oameni şi oameni


Unii oameni fac o pasiune din a-i obosi pe alţii, din a aduce tunete şi fulgere  pe cerul nostru senin, din a da exemplu numai lucrurile pe care nu le-am făcut sau pe care le-am făcut nu atât de bine pe cât ar fi trebuit.
Sunt neobosiţi în a scormoni după defecte, chiar dacă calităţile le sunt şi ele la îndemână, încercând să-ţi arate o altă faţă a omului care tu nu eşti şi nici nu ai putea fi vreodată doar pentru că nu este firea ta să fii cum vor alţii să te modeleze….
Dacă nu ripostezi, au impresia că au dreptate şi vor încerca să-ţi fure încrederea în tine…
Nu-i lăsa! Nu au acest drept!


Vor fi şi alţii care îţi vor spune: “eşti printre puţinii oameni care nu m-au dezamăgit” iar atunci vei zâmbi şi vei face asta de fiecare dată când îţi vei aminti că în acel moment nu ai ştiut cum să-i răspunzi acelui om. Bucuria nu se poate măsura în cuvinte şi nu le-ai găsi pe cele potrivite. Toate ţi se vor părea mărunte şi atunci vei alege doar să-i zâmbeşti cu toată căldura de care eşti în stare.
Aşa că, oricâţi oameni răutăcioşi vei întâlni, fii sigur că se vor găsi şi oameni frumoşi, gata să-ţi întindă mâna ca tu să-ţi continui mersul pe sârmă, jonglând, ca un acrobat.


Când Dumnezeu îţi ia un prieten de lângă tine şi nu-l mai face prietenul tău, e pentru că ştie El mai bine cum trebuie să fie lucrurile. Are El alte planuri, aşa că nu te teme!
Sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu